Samsung Galaxy Note 9'dan Hem İyi Hem Kötü Haber!

Çinli Ice Universe'ün son Galaxy Note 9 sızıntısına göre Samsung'un yeni amiral gemisi, 512 GB dahili depolama alanına sahip olacak. İlk bakışta kulağa hoş gelen özelliğin cihaz fiyatını ise inanılmaz seviyelere yükseltmesi bekleniyor.

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’u yalnızca birkaç hafta sonra tanıtacak. Cihaz, hem sahip olması beklenen özellikleri, hem de tasarımı ile Galaxy Note serisi kullanıcılarını şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Çinli Ice Universe, Galaxy Note 9 hakkında yeni bir sızıntı gerçekleştirdi. Haberin iyi mi yoksa kötü mü olduğunun yorumu ise siz değerli takipçilerimize kalsın.

Ice Universe’ün iddiasına göre Galaxy Note 9, Galaxy serisinin 512 GB dahili depolama alanına sahip akıllı telefonu olacak. Fakat fazla heyecanlanmayın çünkü sızıntıya göre 512 GB dahili depolama alanı seçeneği yalnızca Çin ve Güney Kore’de satışa sunulacak. Bununla birlikte 512 GB’lık sürümün ilgi görmesi halinde diğer pazarlarda satışa sunulma ihtimali bulunuyor.

Şu ana kadar ortaya çıkan diğer sızıntılardan biliyoruz ki Samsung, Galaxy Note 9’da batarya kapasitesini ciddi bir şekilde arttıracak. Ayrıca cihazın genişletilmiş bir RAM kapasitesine ve çok daha kaliteli bir ön kameraya sahip olması da söz konusu. Tüm bu güçlendirmelere rekor genişlikteki dahili depolama kapasitesini de eklediğinizde cihazın fiyatı birazcık ürkütücü olabiliyor.

İyi haber şu ki Samsung, 512 GB depolama kapasitesine rağmen hafıza kartı yuvasını korumaya devam ediyor. Dolayısı ile Galaxy Note hayranları, cihaza bir servet ödemek istemedikleri takdirde yüksek hızlı bir Samsung hafıza kartı alarak depolama alanı kapasitelerini yükseltebilecekler.

Galaxy Note 8’in şahane tasarımından sonra Samsung hayranlarının Galaxy Note 9’dan beklentisi, yukarıdaki görselde solda yer alan tasarımdı. Ne yazık ki Samsung, maliyeti daha da arttırmamak adına bu yıl da yine yukarıdaki fotoğrafta sağ tarafta görmüş olduğunuz tasarımla devam edecek. Samsung’un bu tasarımı son 4 amiral gemisinde kullandığını düşünürsek 2019’da tasarımın ciddi bir şekilde değişeceğini tahmin etmek zor değil.

Etiketler

Yorum Yap