Yeni Çıkacak League of Legends Şampiyonu Pyke İnceleme!

League of Legends oyununda yeni bir karakter olan Pyke’ı sizler için inceliyoruz.

League of Legends resmi sitesi üzerinden İrelia tanıtımı ile incelememize başlayalım.

Tayfası tarafından derinlerin canavarlarına terk edilen Pyke boğuldu; ancak ölüp gitmeyi reddetti. Kanlırıhtım’ın Öcü olarak tanınan bu hortlak, aradan geçen onca yıla rağmen Katliam Limanı’nda avlanmayı sürdürürken; sonu gelmek bilmeyen listesindeki isimlerin üstünü tek tek çiziyor. Dur biraz… Seni gözüm bir yerden ısırıyor…

Yetenekler

PASİF: BOĞULMUŞLARIN NEFESİ

Pyke rakipleri tarafından görülmediğinde, kısa süre önce rakip şampiyonların ona verdiği hasarı hızla iyileştirir. Ayrıca Pyke ilave canını ilave saldırı gücüne dönüştürür.

 

Q: KEMİK ZIPKIN

Basıp Çek: Pyke önündeki rakipleri yaralayarak önemli ölçüde yavaşlatır.
Basılı Tut: Pyke zıpkınını hazırlar. Ardından onu fırlatır ve isabet ettirdiği ilk rakibi deşerek belli bir mesafe kadar kendine doğru çeker.

 

W: HAYALET SULAR

Pyke hayalet sulara dalarak kamuflaja bürünür ve birkaç saniye içinde azalarak biten önemli miktarda hareket hızı kazanır.
Kamuflaj, Pyke’ı yakınlarındaki alanın dışında kalan rakiplerden gizler. Saldırmak veya yetenek kullanmak kamuflajı hemen sonlandırır.

 

E: KARANLIK GELGİT

Pyke atılarak arkasında bir boğulmuş hortlak bırakır. Bir gecikmenin ardından hortlak Pyke’a geri dönerek içinden geçtiği rakiplere hasar verir ve onları sersemletir.

 

R: DERİNLERİN İNTİKAMI

Pyke X biçiminde bir bölgeye saldırarak şampiyonların üzerine sıçrar ve belli miktarda canın altındaki şampiyonları infaz eder. X’in üzerinde olan ama infaz edilmeyen şampiyonlar, aynı miktarda hasar alır.
Bir şampiyon X’in üzerinde katledildiğinde, buna en son katkı yapan takım arkadaşı da katletme altını kazanır. Ayrıca Pyke kısa süreliğine Derinlerin İntikamı yeteneğini yeniden kullanabilir.

Kısa özet

Yeni gelen karakter daha çok destek olacak diye düşünüyorduk ama Riot Games bizi şaşırttı. Karakter ormancı olarak geldiğini söyleyebiliriz. Karakter becerileri sayesinde ormanı çok hızlı dönecek gibi görünüyor.
 

Ve tabikide demeden geçmiyim hero çik çıtığında ranked'te banlamayı unutmayın. :)

 

Etiketler

Yorum Yap