Intel Core i9+ İşlemcili Acer Predator Helios 500 Geliyor !

Acer'ın yeni dizüstü canavarı Predator Helios 500 sonunda tanıtıldı. En büyük yenilik ise işlemci tarafından geldi. Intel Core i9+ kullanılması oldukça heyecanlandırıcı.

Acer‘ın yeni dizüstü canavarı Predator Helios 500 sonunda tanıtıldı. En büyük yenilik ise işlemci tarafından geldi. Intel Core i9+ kullanılması oldukça heyecanlandırıcı.

Intel’in en iyi ve en son tanıttığı işlemci olan Core i9+ oldukça pahalı bir işlemci. Masaüstü PC’ler için çıkış yapan Core i9’un fiyatı piyasada 10.000 TL’den başlamakta. Artık Core i9+ siz düşünün. Acer özellikle oyuncuların oldukça dikkatini çekecek olan amiral gemisi 17 inç dizüstü oyun bilgisayarı modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Acer Predator Helios 500 Teknik Özellikleri

Acer Predator Helios 50017.3 inç boyutunda ister 1080p ister 4K çözünürlükte kullanmanız mümkün. Ayrıca ekranın NVIDIA G-Syncdesteği ile 144 Hz tazeleme oranı sunması yırtılma olmadan akıcı şekilde oyun oynanmasını mümkün kılıyor. Oyuncu dizüstü bilgisayarlarında her zaman görebildiğimiz RGB arkadan aydınlatmalı klavye Acer Predator Helios 500‘de bizi karşılamakta. Üç ekrana kadar destek sunan Helios 500 HDMI 2.0DisplayPort ve USB Type-C portlarına sahip. Yani örnek verecek olursak, Acer Predator Helios 500‘e üç monitör bağlayabiliyorsunuz ve oyunun tadına tat katabilirsiniz bu sayede.

Intel’in 8. nesil Core i9+ işlemcisinden alan bilgisayara, overclock kapasiteli NVIDIA GeForce GTX 1070 ekran kartı eşlik ediyor. 16 GB ve 32 GB gibi seçenekleri sunuluyor ayırca RAM konusunda da güzel bir haber var 64 GB‘a kadar RAM desteği sunmakta.

2.1 hoparlör ve subwoofer sistemi ve TrueHarmonyise benzersiz ses deneyimi sunuyor. Ayrıca, Killer DoubleShot Pro ağ bağlantısı ile çevrimiçi oyunlarda öne çıkma olanağını da elde ediyorsunuz.AeroBlade 3D metal fanlar ve 5 adet ısı borusu ile birlikte Acer Predator Helios 500 neredeyse hiç ısınmıyor. Üründeki 4 çıkış ve 2 giriş deliği, soğuk hava döngüsünü hızlandırıyor ve ısıyı, dizüstü bilgisayarın hafifçe yükselmesini sağlayan benzersiz tasarımla dışarı atıyor. Coolboost ise en sıcak anlarda devreye giriyor ve fan hızları ısıya göre artarak kritik alanların her zaman soğuk kalması sağlanıyor. Müthiş bir düzen içinde keyfinizi sürüyorsunuz. Acer Predator Helios 500 dizüstü oyun bilgisayarı 2.400-3.190 dolar seviyelerinde başlayan fiyatlar ile raflarda yerini alacak. Son olarak Avrupa ülkelerindeki çıkışı ise Mayıs ayı itibariyle gerçekleştirilecek.

 

Etiketler

Yorumlar+1

  • avatar
    Arlan Temiz 25 Mayıs 2018

    O fiyata değmiyecek bir bilgisayar.

Yorum Yap