Terminatör 6'nın Setinden İlk Fotoğraflar Yayınlandı!

Serinin fanları tarafından büyük bir heyecanla beklenen ve 22 Kasım 2019'da vizyona girmesi beklenen filmin setinden ilk fotoğraflar basınla paylaşıldı.

Terminatör hayranlarının uzunca süredir Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton tekrardan seriye döndüğü bir filmin hayalini kurduğu biliniyordu. Terminator 6 ile birlikte serinin köklü fanlarını çok mutlu edeceği düşünülüyor. Filme dair yapım aşamasında olduğu bilgisi dışında fotoğraflar da paylaşıldı.

Terminator ve Terminator 2'de Sarah Connor olarak izlediğimiz Linda Hamilton da rolüne geri dönüyor. 61 yaşındaki oyuncu, bu yaşına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmemiş gibi. James Cameron ve Tim Miller gibi dev isimlerin ortaklığında çekilen filmin muhteşem bir yapım olmasını bekliyoruz.

Serinin her geri dönüşü sevenleri için büyük bir hayal kırıklığı olmuştu. Bu kez oyuncular fanların istediği gibi, yönetmen ve senarist keza alanının en uzmanları. Çok büyük bir sürpriz olmazsa neredeyse onlarca yıldır beklenen ve istenen Terminatör filmine 2019 yılında kavuşacağız.

Haber : WebTekno

 

Etiketler

Yorum Yap